životopis Tom Felton

18. března 2010 v 19:22 | Emma♥ |  Tom Felton

Filmografie:
Pidilidi (1997)
Anna a král (1999)
Harry Potter a kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Barva vlasů:světle hnědá
Barva očí:modrá
Oblíbený interpret:Eminem
Oblíbený pořad:Simsnovi
Oblíbený film:Titanic
Sourozenci:3 bratři
Fakta:Jeho nejoblíbenějšími předměty byly zeměpis,fyzika a oběd.
Největší ryba,kterou kdy chytil,vážila 16,8 kg-byl to kapr.
-----------------------------------------------
zdroj:hptonksnova.estranky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 _Luna _ tvoje SB _Luna _ tvoje SB | Web | 18. března 2010 v 20:43 | Reagovat

on je strašne zlatý na tejto foto..=)))

2 Adam-Potter SB Adam-Potter SB | Web | 19. března 2010 v 7:08 | Reagovat

Pání, nevěděl jsem že Tom hrál ve dvou filmech ještě před Harry Potterem.

3 Janďa Janďa | Web | 19. března 2010 v 19:28 | Reagovat

new dess???
já myslela ž se ti líbilo jak tý seleně přesahovali ty nohy a že to chceš taky...a bud na skype!!!!!!!!!
jo a zelená??? :D  :D  :D  :-D

4 Janďa Janďa | Web | 19. března 2010 v 19:29 | Reagovat

jo a nrvim,k čemu máš popisek harry potter atd a pod tim máš jen to harry, potter,je to upe zbytečný,kdybys aspon dala třeba rozcestníky,nebo navigatio..ale todle??

5 Articek and TerezQKa Articek and TerezQKa | Web | 19. března 2010 v 20:44 | Reagovat

Ahoj krásnej Blog ;) mohla by si mi hlasnout : http://uginekaaminka.blog.cz/1003/2-kolo-sonc#komentare jsem tam jako Articek! dekuju mooc!

6 Janďa Janďa | Web | 19. března 2010 v 21:01 | Reagovat

ale proč tam máš:
harry potter
hary potter
galerie
galerie
zábava
zábava

7 _Luna _ tvoje SB _Luna _ tvoje SB | Web | 19. března 2010 v 21:34 | Reagovat

máš super design..=))))

8 Alex aff Alex aff | Web | 20. března 2010 v 6:26 | Reagovat

krásnej dess

9 Hermionka-tvoje SB Hermionka-tvoje SB | Web | 20. března 2010 v 9:36 | Reagovat

nejoblíbenější předmět:oběd :-D  :-D

10 kleeeeeris kleeeeeris | Web | 20. března 2010 v 11:00 | Reagovat

OBÍHAJDA.. moc hezkej design =))

11 ♪ EmííQ ♪ ♪ EmííQ ♪ | Web | 20. března 2010 v 11:01 | Reagovat

sry.. sem si zapomela zadat jmeno :D

12 Elizabetha Lilien Elizabetha Lilien | Web | 20. března 2010 v 11:24 | Reagovat

ahojííík jak se máš a co škola ;-)  :-P

13 Janďa Janďa | Web | 20. března 2010 v 17:41 | Reagovat

docela ti klesá návštvka!!

14 Janďa Janďa | Web | 20. března 2010 v 17:41 | Reagovat

a nevěděla jsem že tvé affs se jmenuje toplist!

15 Janďa Janďa | Web | 20. března 2010 v 21:11 | Reagovat

nechceš se u mě přihlásit do VGS??
první 3 místa jsou za opravdické ceny.,..
PS:musíš to dělat ty,jestli to bude dělat katzka tak budeš diskvalifikovaná!!!já to poznám..nemysli si!!
jo a ten dess jsi dělala ty nebo katka?

16 Janďa Janďa | E-mail | Web | 21. března 2010 v 13:06 | Reagovat

on nenastáček prince dvojí krvě???
já myslela že jo!no vlastně to jurčitě natáčel,příště,až sem něco budeš dávat tak si to přečti a něco tam gtřeb adopln!

17 **Natýsek*** tvoje AFFS **Natýsek*** tvoje AFFS | Web | 21. března 2010 v 15:24 | Reagovat

Ahojky affí jak se mas??
co skola??
nadherny dess!
tak pp

18 Eja - tvoje SB Eja - tvoje SB | Web | 21. března 2010 v 19:44 | Reagovat

neviem ci ty alebo niekto iny ale zas mi dosla sprava ze zmas si ma z affs tak neviem ako to mam brat zatial som si ta nezmazala

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkuji za návštěvu :-)
Přiďte zas :D