Březen 2010

HLEDÁM SPOLUMAJITELE BLOGU

31. března 2010 v 15:43 | Emma♥ |  Aktuálně
Ahoj jak už z názvu víte tak hledám spolumajitele neboli spolu admina blogu.jESTLI NĚKDO CHCETE TAK VYPLŇTE PŘIHLÁŠKU :-)

pravidla
*neměnit heslo,zůstane stejné
*neměnit e-mail na který mi chodí návštěvka
*musíš se aspon částečně zajímat o hp
no to je asi vše


přihláška(BERU I VÍC ADMINŮ,ASPON TO BUDE ZAJÍMAVÉ)
*PŘEZDÍVKA
*JAKÉ MÁŠ ZKUŠENOSTI S BLOGEM?
*JAK ČASTO BUDEŠ PŘIDÁVAT ČLÁNKY?
*BUDEŠ STÍHAT OBÍHAT SBÉ?
*TVŮJ MAIL ABYCH TI MOHLA POSLAT HESLO
*MÁŠ NĚJAKÉ GRAFICKÉ PROGRAMY?(NEMUSÍ BÝT,DESIGNY MOHU DĚLAT SAMA)


MOC SE TĚŠÍM NA SPOLUPRÁCI :-)  Emma♥

Nové fotky Bonnie

22. března 2010 v 20:18 | Emma♥ |  Bonnie Wright
další v c.č.

životopis Tom Felton

18. března 2010 v 19:22 | Emma♥ |  Tom Felton

Filmografie:
Pidilidi (1997)
Anna a král (1999)
Harry Potter a kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Barva vlasů:světle hnědá
Barva očí:modrá
Oblíbený interpret:Eminem
Oblíbený pořad:Simsnovi
Oblíbený film:Titanic
Sourozenci:3 bratři
Fakta:Jeho nejoblíbenějšími předměty byly zeměpis,fyzika a oběd.
Největší ryba,kterou kdy chytil,vážila 16,8 kg-byl to kapr.
-----------------------------------------------
zdroj:hptonksnova.estranky


hezu kočky

17. března 2010 v 19:52 | Emma♥ |  ostatní
ghg
hth
gvrg

různé pixelky Hello kitty

15. března 2010 v 18:28 | Emma♥ |  ostatní
........




Drag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double Click
Drag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double Click
zdroj:miley-cyrus--selena-gomez

New fotky Emm-People Tree

14. března 2010 v 21:50 | Emma♥ |  Emma Watson
Značka People Tree vydala několik nových fotek z focení s hlavní představutelkou Emmou Watson. Fotky si můžete prohlédnout níže.Jsou úžasné!
free image host free image host free image host free image host

zdroj:KLIK

Životopis Bonnie Wright

10. března 2010 v 15:18 | Emma♥ |  Bonnie Wright
Povolání:Herečka
Věk:
18
Datum narození: 17. 02.
1991
Místo narození:
Londýn, Anglie
Znamení: Vodnář

Bonnie Wright, která se proslavila především rolí Ginny Weasleové z filmů o Harrym Potterovi se narodila 17.února 1991. Už jako malá projevovala velký talent, když hrávala ve školních představeních a besídkách. Poprvé na obrazovce jste ji však mohli vidět už v roce 2001, když ztvárnila malou sestru Harryho nejlepšího kamaráda Rona. Jak se ukázalo tato role byla pro Bonnie osudovou, zatím to vypadá, že dotočí všechny filmy o Harrym Potterovi, kde se poslední díl má dotočit v roce 2010 a to Bonnie bude už téměř 20. Nebyla to však jediná role, kterou dostala. V roce 2004 si zahrála ve filmu podle románu Agathy Christie: Život v obrazech.

Pokud by se Bonnie nestala herečkou ráda by hrála na piano nebo na saxofon.Její životní sen je procestovat celou zemi, což už začala realizovat. Zatím se jí nejvíc líbila Austrálie, protože jak sama říká jsou tam výborné vlny pro surfování.



Roztomilá animka =)

5. března 2010 v 19:09 | Emma♥ |  Animky



Bonnie Wright

3. března 2010 v 18:49 | Emma♥ |  Bonnie Wright
Bonnie Wright attends the Nickelodeon Kids' Choice Awards UK 2008 held at the ExCeL London on September 13, 2008 in London, England.

The Burberry Prorsum Autumn/Winter 2010 Women's wear show at the Parade Ground of Chelsea College of Art & Design.


Tom Felton -avatary

3. března 2010 v 18:44 | Emma♥ |  Tom Felton

Životopis Ruperta Grinta

3. března 2010 v 18:37 | Emma♥ |  Rupert Grint

Celé jméno: Rupert Michael Grint

* 24. srpna 1988


Přezdívky: Ginger, Go-Again Grint
Barva očí: zeleno-modrá

Barva vlasů: zrzavé

Místo narození: Hertfordshire v Anglii

Oblíbený předmět: výtvarka, chemie a přírodopis

Oblíbená barva: zelená

Oblíbená kniha: Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Plány do budoucnosti: pokračovat v hraní

Oblíbený hudební nástroj: kytara

Rodina: bratr-James, sestry Georgina, Samantha a Charlotte, táta Nigel a máma Jo

Poslouchá: rap

Sladkosti: "všechny"

Ve volném čase : hraje na PlayStationu2

Oblíbené zvíře: sovy

Záliby: maluje, hraje fotbal, plave a jezdí na kole, předminulé léto začal hrát golf,

Nejoblíbenější hra na počítači: Medal of honor

Oblíbené filmy: The Mask, How The Grinch Stole Christmas, Ace Ventura, Pet Detective, School

Oblíbený herec: Jim Carrey

zdroj: ema-daniel-rupert



Něco o Harry Potterovi

3. března 2010 v 18:17 | Emma♥ |  Daniel Radcliffe
Datum narození: 31.7. 1980
Status:živý
Bydliště: Zobí ulice 4, Kvikálkov, Surrey; žije u tety Petunie a stýčka Vernona Dursleyových,jinak Bradavice
Rodiče: Lily a James Potterovi - oba po smrti
Sourozenci: nemá
Jiní příbuzní:
teta Petunie, strýc Vernon a bratranec Dudley
Domácí mazlíček: sova Hedvika
Škola: Bradavice
Kolej: Nebelvír, i když Moudrý klobouk uvažoval i nad Zmijozelem
Hůlka: cesmínové dřevo, péro z fénixe, 11 a pů palce dlouhá, pěkná, podajná
Patron: dvanácterák
Záliby: famfrpál
Láska: Cho Changová, Ginny Weasleyová
Zajímavosti:
jediný kdo přemohl Voldemorda
Činy:
zastavil (několikrát lorda Voldemorda)
zábránil mu získat kámen mudrců
zachránil Siriuse Blacka
zůčastnil se turnaje tří kouzelníků
vedl Brumbálovu armádu
účastnil se boje na ministerstvu


Harry-avatary 0.1

3. března 2010 v 18:14 | Emma♥ |  Daniel Radcliffe




zdroj:http://www.hptonksnova.estranky.cz/
<!--<![CDATA[ /* (c)AdOcean 2003-2007 */ /* SLAVE: sanoma_cz.Sanoma Estranky.Teenagers.text90 */ if(typeof adoceanczljishvnrtr=='function') adoceanczljishvnrtr(); //]]>--> //<![CDATA[ <!-- google_ad_client = "pub-9572247593142322"; //468x60, vytvo&#345;eno 29.1.08 google_ad_slot = "6686498192"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; //--> //]]> //<![CDATA[ google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); //]]>


Diplomek od luny

2. března 2010 v 20:48 | Emma |  Diplomky


Diplomek pro jandu

2. března 2010 v 20:43 | Emma♥ |  Diplomky
Děkuji za návštěvu :-)
Přiďte zas :D