Oficialní trailer hp7

30. června 2010 v 12:29 | Emma♥ |  Novinky

HLEDÁM SPOLUMAJITELE BLOGU

31. března 2010 v 15:43 | Emma♥ |  Aktuálně
Ahoj jak už z názvu víte tak hledám spolumajitele neboli spolu admina blogu.jESTLI NĚKDO CHCETE TAK VYPLŇTE PŘIHLÁŠKU :-)

pravidla
*neměnit heslo,zůstane stejné
*neměnit e-mail na který mi chodí návštěvka
*musíš se aspon částečně zajímat o hp
no to je asi vše


přihláška(BERU I VÍC ADMINŮ,ASPON TO BUDE ZAJÍMAVÉ)
*PŘEZDÍVKA
*JAKÉ MÁŠ ZKUŠENOSTI S BLOGEM?
*JAK ČASTO BUDEŠ PŘIDÁVAT ČLÁNKY?
*BUDEŠ STÍHAT OBÍHAT SBÉ?
*TVŮJ MAIL ABYCH TI MOHLA POSLAT HESLO
*MÁŠ NĚJAKÉ GRAFICKÉ PROGRAMY?(NEMUSÍ BÝT,DESIGNY MOHU DĚLAT SAMA)


MOC SE TĚŠÍM NA SPOLUPRÁCI :-)  Emma♥
 


Nové fotky Bonnie

22. března 2010 v 20:18 | Emma♥ |  Bonnie Wright
další v c.č.

životopis Tom Felton

18. března 2010 v 19:22 | Emma♥ |  Tom Felton

Filmografie:
Pidilidi (1997)
Anna a král (1999)
Harry Potter a kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Barva vlasů:světle hnědá
Barva očí:modrá
Oblíbený interpret:Eminem
Oblíbený pořad:Simsnovi
Oblíbený film:Titanic
Sourozenci:3 bratři
Fakta:Jeho nejoblíbenějšími předměty byly zeměpis,fyzika a oběd.
Největší ryba,kterou kdy chytil,vážila 16,8 kg-byl to kapr.
-----------------------------------------------
zdroj:hptonksnova.estranky


hezu kočky

17. března 2010 v 19:52 | Emma♥ |  ostatní
ghg
hth
gvrg

různé pixelky Hello kitty

15. března 2010 v 18:28 | Emma♥ |  ostatní
........




Drag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double Click
Drag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double ClickDrag and Drop or Double Click
zdroj:miley-cyrus--selena-gomez

New fotky Emm-People Tree

14. března 2010 v 21:50 | Emma♥ |  Emma Watson
Značka People Tree vydala několik nových fotek z focení s hlavní představutelkou Emmou Watson. Fotky si můžete prohlédnout níže.Jsou úžasné!
free image host free image host free image host free image host

zdroj:KLIK

Životopis Bonnie Wright

10. března 2010 v 15:18 | Emma♥ |  Bonnie Wright
Povolání:Herečka
Věk:
18
Datum narození: 17. 02.
1991
Místo narození:
Londýn, Anglie
Znamení: Vodnář

Bonnie Wright, která se proslavila především rolí Ginny Weasleové z filmů o Harrym Potterovi se narodila 17.února 1991. Už jako malá projevovala velký talent, když hrávala ve školních představeních a besídkách. Poprvé na obrazovce jste ji však mohli vidět už v roce 2001, když ztvárnila malou sestru Harryho nejlepšího kamaráda Rona. Jak se ukázalo tato role byla pro Bonnie osudovou, zatím to vypadá, že dotočí všechny filmy o Harrym Potterovi, kde se poslední díl má dotočit v roce 2010 a to Bonnie bude už téměř 20. Nebyla to však jediná role, kterou dostala. V roce 2004 si zahrála ve filmu podle románu Agathy Christie: Život v obrazech.

Pokud by se Bonnie nestala herečkou ráda by hrála na piano nebo na saxofon.Její životní sen je procestovat celou zemi, což už začala realizovat. Zatím se jí nejvíc líbila Austrálie, protože jak sama říká jsou tam výborné vlny pro surfování.



Kam dál

Děkuji za návštěvu :-)
Přiďte zas :D